Prezentarea Programului LIFE finanțat de Comisia Europeană

Ministerul Mediului – Centrul de Informare al Programului LIFE în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, Agenția pentru Protecția Mediului Arad și Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, organizeat în perioada 13-15 Februarie 2018 o serie de evenimente de prezentare a Programului LIFE finanțat de Comisia Europeană.

La Timişoara evenimentul va avea loc în data de 14 Februarie 2018, Hotel Streliţia, începând cu ora 10:00.

Evenimentul s-a adresat, instituțiilor de profil din domeniul mediului, societăţilor private, organismelor publice şi organizaţiilor private non-profit (inclusiv ONG-uri), instituții de învățământ superior, beneficiari ai programului LIFE.

Ministerul Mediului, în calitate de Punct National de Contact pentru Programul LIFE, în relaţia cu Comisia Europeana este beneficiarul unui Proiect LIFE, care priveşte creşterea capacitătii de absorbţie a fondurilor LIFE la nivelul Romaniei „LIFE CAPACITY BUILDING„.

Cu această ocazie, reprezentanţii Ministerului Mediului, domana Mădălina COZMA, Manager Proiect „Creșterea Capacității Instituționale la nivelul Ministerului Mediului – “LIFE Closer to you” şi doamna Florentina STANCIU, Expert comunicare au prezentat, pe langă Programul LIFE, modalităţile concrete de depunere de proiecte în cadrul acestui program.

© Drepturi de autor - APM Timiș Realizare site WebMediaserv