1-3 Iunie 2016, Conferinta de inchidere a proiectului LIFE10 NAT/RO/00740, implementat de APM Caras – Severin

Intre 1 si 3 iunie 2016 am participat la conferinta de inchidere a proiectului LIFE10 NAT/RO/00740, organizata de Agentia pentru Protectia Mediului Resita, la sala de conferinte a hotelului Rogge.

La intalnire au participat circa 70 de persoane din Agentii pentru Protectia Mediului (Caras Severin , Mehedinti, Timis, Gorj, Teleorman), Comisariate Judetene de Mediu (Caras-Severin, Timis, Universitati si institute de cercetare (USAMV Timisoara, Universitatea din Bucuresti, INCDD Marin Dracea) ONG de mediu (WWF Romania, GEC Nera, Vier Pfoten Romania), administratori de arie protejate, ONG-uri din Serbia (Predeo Izuzetnh Odlika “KARAS NERA”, RAMSARKO “LABUDOVO OKNO”, Delibrako-Pancevo), presa locala si nationala (TVR International, TVR1, TVR Timisoara, TV Vest), etc.

In prima zi membrii echipei proiectului LIFE au prezentat rezultatele proiectului de catre doamna Carmen Sorescu – manager de proiect alaturi de partenerii din proiect. In aceeasi zi au fost prezentate rezultate ale altor proiecte LIFE, precum si ale unor institute de cercetare si ONG-uri de mediu.

A doua zi a fost dedicata unei aplicatii practice in Parcul Natural Portile de Fier (Nera-Moldova Veche). In a treia zi a lucrarilor a fost organizat workshop-ul managementul conflictelor de mediu in arii protejate.

© Drepturi de autor - APM Timiș Realizare site WebMediaserv